WerkenBij_280x160.png

DIENSTEN

Eigen Werken-bij site

EIGEN HUISSTIJL

Van digitalisering tot employer branding!

Denk je aan ‘werken bij’, dan denk je aan jobs. Een eigen vacature website zorgt voor een optimale vindbaarheid van je online geplaatste vacatures voor de juiste kandidaten. Met een werken-bij site beschik je in korte tijd over een wervingssite die geheel geoptimaliseerd is voor weergave op smartphones en tablets. De site wordt geleverd met een responsive design in de stijl van jouw organisatie. Kandidaten kunnen op ieder gewenst moment solliciteren waarmee direct het bereik van vacatures wordt vergroot. De juiste sollicitanten bereiken en dat op een kostenefficiënte manier. Met het online sollicitatieformulier (GDPR compliant) kan er direct gesolliciteerd worden. De sollicitatie komt in uw mailbox terecht.

 

WERVINGSCAMPAGNE

Kosten- en Tijdsbesparend

Het begrip employer branding staat voor werken aan het imago van jouw bedrijf als werkgever, zodat de organisatie aantrekkelijk is voor nieuw talent, maar ook het behoud van goede medewerkers stimuleert. Employer branding draagt bij aan de bedrijfscultuur, de sfeer op de werkvloer, de productiviteit en naamsbekendheid.
 

Het werkgeversmerk moet dus relevant, geloofwaardig en onderscheidend zijn ten opzichte van andere bedrijven. Een sterke wervingscampagne - met visuals, vacatures en video - die goed ingezet wordt, bereikt bovendien veel meer mensen dan alleen potentiële medewerkers. 

Het is een belangrijk visitekaartje voor potentiële sollicitanten. Zij kunnen zonder afleiding alle relevante informatie vinden over vacatures, de bedrijfscultuur, arbeidsvoorwaarden en meer. Het geeft een transparant en compleet beeld van jouw organisatie en als dit aanspreekt, kunnen geïnteresseerde kandidaten meteen solliciteren.
 

Met een Werken-bij site onderstreept je de employer brand, maak je deze nog krachtiger. Het is een mooie profilering, die bovendien zeer effectief is en snel resultaat geeft. Dankzij de professionele uitstraling, volledig in de eigen huisstijl en tone of voice, worden de juiste kandidaten aangetrokken. Een ideaal hulpmiddel, zelfs als deze tijdelijk ingezet dient te worden voor projectrecruitment.

Koningin Elisabethlaan 18

8000 Brugge

Tel 0800 62 605